понеділок, 28 вересня 2015 р.

Безкоштовна англійська абетка для дітей

Проект "Розвиток дитини" пропонує батькам нове завдання для навчання дітей написання букв англійської абетки.

Це творче завдання для дітей – перший крок до вивчення написання букв англійського алфавіту та розвитку навичок красивого почерку.

Для кожної букви англійської абетки створено окреме завдання, у якому дитина спочатку з'єднує пунктирні лінії, що складають частину букви, а потім для практики кілька разів пише букви англійської абетки повністю за допомогою пунктирних ліній. Після цього дитина тренується писати букви повністю самостійно в спеціально відведеному місці.

Кожне завдання можна роздрукувати на звичайному або кольоровому принтері та використовувати необмежену кількість разів.

Завантаження практичних завдань для дітей безкоштовне і доступне для користувачів сайту після швидкої реєстрації. Перейти до перегляду англійської абетки для дітей >>>
Проект "Розвиток дитини" створено командою сайту Освіта.ua у 2015 році. На сайті розміщуються інформаційні матеріали та статті для батьків, а також велика кількість практичних завдань з читання, письма, математики, логіки тощо для дітей різного віку.
Освіта.ua
28.09.2015

Немає коментарів:

Дописати коментар

Засідання Творчої групи вчителів-новаторів англійської мови

 <a target="_blank" href="https://calendar.google.com/event?action=TEMPLATE&amp;tmeid=ZzJiYjJibDRyYm45anJvYXA2MTUycTZk...