пʼятниця, 25 вересня 2015 р.

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
№ 1/9-440 від 16 вересня 2015 року
Департаменти (управління) освіти і науки обласних,
Київської міської державних адміністрацій
Обласні заклади післядипломної
освіти педагогічних працівників
Про проведення конкурсу "Intel-Teхнo Україна 2015-2016"
у рамках Всеукраїнського фестивалю інноваційних проектів
"Sikorsky Challenge 2015"
3 метою виявлення та підтримки учнівської молоді, обдарованої в різноманітних сферах науки й техніки, інтеграції в міжнародній освітній простір, відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 06.04.2015 № 400 "Про затвердження Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на ІІ півріччя 2015 року за основними напрямами позашкільної освіти" Міністерство спільно з представництвом корпорації Intel в Україні, Національним центром "Мала академія наук України", Національним технічним університетом України "Київський політехнічний інститут" оголошують про проведення національного етапу міжнародного конкурсу науково-технічної творчості школярів Intel ISEF-2016 "Intel-Texно Україна 2015-2016" (далі - Конкурс).
Конкурс є складовою Всеукраїнського фестивалю інноваційних проектів "Sikorsky Challenge 2015".
Умови проведення Конкурсу (додаток 1) представлено на сайті http://www.intel.ipt.kpi.ua, загальна інформація - на сайті  http://isef.in.ua.
Конкурс проводиться за категоріями, визначеними y додатку 2 цього листа.
Для участі в І етапі Конкурсу необхідно зареєструватися на сайті http://www.intel.ipt.kpi.ua до 20 вересня 2015 року.
Витрати на відрядження, проїзд, проживання, харчування керівників команд та учасників Конкурсу здійснюється за рахунок коштів, залучених з джерел, що не суперечать законодавству. Відповідальність за життя та здоров'я дітей несуть керівники команд.
Просимо зазначену інформацію довести до відома керівників, вчителів та учнів загальноосвітніх, професійно-технічних і позашкільних навчальних закладів.
За додатковою інформацією щодо Конкурсу звертатися до координатора заходу Попової Вікторії Едуардівни за тел. (050) 982-31-43, (044) 236-96-27, e-mail: V.popova@kpi.ua.
Перший заступник Міністра       І.Р. Совсун

Немає коментарів:

Дописати коментар

Засідання Творчої групи вчителів-новаторів англійської мови

 <a target="_blank" href="https://calendar.google.com/event?action=TEMPLATE&amp;tmeid=ZzJiYjJibDRyYm45anJvYXA2MTUycTZk...