четвер, 12 березня 2020 р.

 
Попереду у наших учнів три тижні карантину. Ділюся онлайн-ресурсами, за допомогою яких можна налагодити онлайн навчання:

тематичні тренувальні тести для підготовки до ЗНО з усіх предметів

https://www.iznotest.info/?fbclid=IwAR1YfGFeibgdZPnFlUv6MMsSEHWU65vgKjya2WV0TTe88cyzqo4TbplrSpk

- англійська мова
- німецька мова
  • https://www.dw.com/en/learn-german/s-2469 - величезна безкоштовна база структурованих уроків, вправ та інтерактивних завдань з німецької мови
  • https://www.goethe.de/en/spr/ueb.html - безкоштовні вправи та відео-уроки для учнів з різним рівнем володіння мовою
  • http://www.easy-online-german.com - ресурс для початківців. Тут зібрані вправи з основ граматики, читання, відеотренування
- французька мова
  • http://portal.iapm.edu.ua/portal/media/books/f5062eec-e1a1-4ef4-973f-c06111a89fcd.pdf - перша частина підручника – текст або діалог із словником й завданнями для перевірки знань. Теми творів: Франція, Україна, їхня історія, міста, а також загальні теми, цікаві людям різного віку – наприклад, професії, спорт, економіка. Звичайно, тут є і вправи на граматику, і теоретичні пояснення. А також – зрозумілі й корисні таблиці, що спрощують запам’ятовування граматики та додаток з відмінюванням десятків дієслів.
  • http://www.ladictee.fr - матеріали можна шукати за рівнями: від найпростіших для дітей, до складних. До речі, сайт був створений для французів, які вивчають рідну мову в школі, тому вправи, відео, аудіо допоможуть зануритися в атмосферу Франції.
- історія України
  • https://www.youtube.com/playlist?list=PLv6ufBUWdRi3a99-jLH5Z5adiwYVv16jD стислий курс історії України. Фактаж, зображення, голосовий супровід для ледачих - те, що треба для підготовки до ЗНО, до уроків, або просто для людей, що цікавляться історією.
  • https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:ZNO+HISTORY101+2017_T1/about - цей курс стане у пригоді всім, хто прагне закріпити набуті знання шкільної програми з історії України та підготуватись до ЗНО й ДПА. Курс розбито на теми, які відповідають програмі ЗНО та охоплюють історію України від заселення території до подій сучасності.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Засідання Творчої групи вчителів-новаторів англійської мови

 <a target="_blank" href="https://calendar.google.com/event?action=TEMPLATE&amp;tmeid=ZzJiYjJibDRyYm45anJvYXA2MTUycTZk...